Revista Tehnica Instalatiilor - Despre noi

Nu doar o simpla revista

Suntem o companie de solutii media diverse, cu radacini in publicarea literaturii de specialitate din domeniul instalatiilor.
Continuam sa producem continut de calitate prin intermediul canalelor media web si offline, care sa permita clientilor nostri si utilizatorilor finali sa faca "mai mult" cu informatia: sa interactioneze cu ea, sa o manipuleze, sa o impartaseasca cu altii, sa extraga informatii cu o mai mare flexibilitate, eficienta si creativitate.

 

Cine suntem


Tanara si dornica de a realiza un produs cat mai cuprinzator, echipa care a dezvoltat continuu PRODUSUL Tehnica Instalatiilor a incercat sa se dezvolte odata cu piata si cu cerintele ei, pentru a oferi o informare cat mai completa asupra trendurilor de pe piata naționala si internaționala a instalatiilor.
Timp de peste 15 ani, echipa Revista Tehnica Instalatiilor ajuta profesionistii sa tina pasul cu progresul tehnologic prin extinderea domeniului informativ, care sa le permita sa dea rezultate pozitive, masurabile.

Ce facem?

Revista Tehnica Instalatiilor este un proiect media independent. Revista noastra se adreseaza in primul rand celor implicati direct in domeniul instalatiilor HVAC-R, fie ca este vorba de productie, exploatare, reglementare sau servicii adiacente instalatiilor. Ea se adreseaza companiilor, inginerilor, consultantilor, expertilor tehnici dar si utilizatorilor finali, cuprinzand in paginile sale articole semnate de profesionisti in domeniu, stiri, impresii privind evenimentele de profil din tara si strainatate, articole-prezentari de produse si companii, opinii, astfel ca ea reprezinta un punct de reper pentru oricine se intersecteaza in activitatea sa cu domeniul instalatiilor.
In prezent, Tehnica Instalatiilor este revista de specialitate cu 8 numere anual, cu suplimente dedicate electricitatii, energiei verzi si apei, atat in mediul scris, cat si online, prin portalul de stiri InstalNews.ro.

 

Publicatiile noastre

Publicatiile noastre acopera domeniile instalatiilor de apa, gaz, canalizare, incalzire, ventilatie, tehnologie, climatizare, iar mai recent, domeniile electricitatii si energiei regenerabile.
In ultima perioada, tehnologiile verzi au luat avant in practic orice domeniu, astfel ca si in domeniul instalatiilor era iminenta evolutia spre o piata care sa promoveze energia curata, produsele prietenoase si ecologice sau protectia mediului. Acesta a fost de fapt motorul care ne-a implsionat sa ne largim aria de interes si spre domeniul apei, electricitatii sau energiei regenerabile, incepand cu anul 2013.

Aflata in anul XVI de aparitie, Revista Tehnica Instalatiilor acopera domeniile instalatiilor de apa, gaz, canalizare, incalzire, ventilatie, tehnologie, climatizare, legislatie. Este o publicatie care se adreseaza in principal specialistilor din domeniu, continuand si in prezent sa reprezinte o revista de referinta prezenta ca partener la evenimentele din domeniu, conferinte si expozitii de profil, atat de talie nationala cat si internationala.

Suplimentul Clean Waters vizeaza teme din domeniul apei: epurare, distributia apei, colectarea apelor reziduale, armaturi, echipamente de pompare, fitinguri, echipamente industriale, siguranta sistemelor de alimentare cu apa si canalizare. Apa in instalatii, apa potabila, microhidrocentralele, expozitiile de profil, cerintele legislative, sunt subiecte dezbatute in paginile suplimentului.

Mai mult +

"Energia electrica este coloana vertebrala a societatii industriale moderne" (Jones, D.A., "Electrical engineering: the backbone of society").
incepand cu 2016, ceea ce initial era un supliment al revistei s-a transformat intr-o revista de sine statatoare, acoperind vastul domeniu al electricitatii.
Expansiunea rapida in domeniul tehnologiei electrice in acest moment a transformat industria si societatea iar versatilitatea extraordinara a electricitatii ca mijloc de furnizare a energiei inseamna ca poate fi pusa la un set aproape nelimitat de utilizari care includ: transport, incalzire, iluminat, comunicatii, precum si calcul.

Mai mult +

Cu aparitie inca din 2012, Revista de Energie Verde acopera tot ceea ce inseamna tehnologii si produse sustenabile, reciclabile, nepoluante, nedaunatoare mediului si care contribuie din plin la crearea unui mediu mai curat, fie in casele noastre sau la scara industriala. De la produse la sisteme complexe, tehnologii sau evenimente, legislatie nationala sau europeana, tot ce e "green" isi are locul rezervat aici.

Mai mult +

Pe scurt, Stiri, Evenimente, Noutati din lumea instalatiilor. Lansat initial in 2007, portalul a devenit in timp mai amplu, astfel ca in prezent cuprinde numeroase informatii, oferind legaturi relevante cititorilor-utilizatori de sisteme de instalatii, utilizand o singura platforma. Website-ul se doreste a fi o unealta practica si accesibila, utila atat pentru desfasurarea activitatii cat si pentru afacerea dvs. Toate aceste functionalitati relationale sustin o platforma deschisa parteneriatelor si relatiilor de afaceri.

Mai mult +

 

Partenerii nostri

Tot efortul nostru ar fi zadarnic daca acesta nu s-ar reflecta in bunele relatii de colaborare pe care le-am stabilit cu colaboratorii nosti, cu partenerii institutionali si organizatorii de targuri si expozitii prin intermediul carora ne-am putut face cunoscuti unui public mai larg.

 

Cu fiecare nou parteneriat incheiat, publicatiile noastre se afla cu un pas mai aproape de potentialii sai noi cititori sau clienti. Suntem recunoscatori partenerilor care ne sprijina si suntem deschisi pe mai departe relatiilor de colaborare, oferind la randul nostru suportul media de promovare a imaginii dorite.

 

Parteneri expo

001-romtherm.jpg002-expo-energie.jpg004-romenvirotec.jpg006-bhlogo.jpg007-renexpo-wb.jpg007-renexpoBiH.jpg009-ieas.jpg010-expoapa.jpg011-mce.jpg012-ish.jpg013-isk_sodex_logo.jpg014-iwe.jpg015-ee.jpg016-smart_cities.jpg017-bulcontrola.jpg018-water-sofia.jpg019-power-summit.jpg020-ambient-2016.jpg021-arhitecture.jpg022-rsf.jpg023-ccia.jpg024-hervex.jpg025-city-of-green.jpg026-expo-biomasa.jpg027-govnet.jpg

Despre noi

In prezent, Tehnica Instalatiilor este revista de specialitate cu 8 numere anual, cu suplimente dedicate electricitatii, energiei verzi si apei, atat in mediul scris, cat si online, prin InstalNews.ro


Citeste mai mult  

Newsletter

Inscrie-te la newsletterul celor mai importante stiri din lumea instalatiilor!