Immergas va prezinta:
Cea mai completa gama
de centrale termice cu condensare

Immergas, lider al pietei italiene de 7 ani consecutiv, avand o experienta de peste 40 ani
in domeniu, si-a concentrat in permanenta eforturile spre cercetarea si dezvoltarea de produse
de inalta tehnologie, capabile sa satisfaca cele mai exigente cerinte de confort si economie.
In acest sens, a ajuns treptat sa dezvolte o gama foarte larga de centrale termice ecologice si
cu condensare, care la ora actuala reprezinta cea mai completa gama de pe piata,
oferind in acelasi timp un raport pret/calitate imbatabil.
In cele ce urmeaza va prezentam doar cateva din principalele caracteristici ale modelelor
ce compun gama de centrale cu condensare.
Toate modelele beneficiaza de componente de cea mai buna calitate capabile sa asigure o fiabilitate ridicata.
In mod particular, Immergas acorda o atentie deosebita materialelor utilizate, modulele de condensare si boilerele de acumulare fiind realizate din otel inox AISI 316L.
Datorita sistemului de combustie cu pre-amestec total, toate modelele cu condensare au randamente foarte ridicate (clasificare ???? conform Directivei CE 92/42), iar arzatorul lor ecologic garanteaza emisii poluante foarte reduse (clasa 5).
Centralele cu condensare pot realiza economii ce variaza intre 10% si 30%, in functie de sistemul de incalzire utilizat (de temperatura inalta, joasa sau mixt).
In plus, sistemul de combustie dotat cu ventilator cu turatie variabila, permite coborarea plajei de modulare pana la 20% din puterea nominala, mentinand totodata un randament foarte ridicat, fapt ce determina obtinerea unor economii semnificative mai ales in perioadele de toamna-primavara cand cererea de caldura din instalatie este redusa.
Controlul functionarii centralelor este realizat cu ajutorul unor placi electronice performante, dotate cu microprocesor de ultima generatie, care garanteaza o functionare in conditii de maxima siguranta. Display-ul digital permite vizualizarea temperaturilor reglate si masurate, precum si a codurilor eventualelor anomalii de functionare.
Placile electronice pot fi controlate optional cu ajutorul unei Comenzi la Distanta „Amico“ ce permite atat controlul parametrilor de functionare a centralei cat si vizualizarea eventualelor anomalii pe display-ul digital de mari dimensiuni.
In plus, dispozitivul functioneaza si ca un cronotermostat cu programare saptamanala, moduland temperatura de tur a centralei in functie de temperatura din ambient.
Optional centralele pot fi racordate la sonde externe de temperatura ce realizeaza o compensare climatica prin adaptarea temperaturii de tur la cea exterioara. Instalarea si functionarea acestor sonde este independenta de prezenta Comenzii la Distanta sau a unui termostat de ambient, fixarea pantelor climatice de confort realizandu-se foarte simplu, cu ajutorul selectorului de temperatura de incalzire de pe panoul de comanda al centralei.
Gama este compusa din 15 modele cu puteri de 20.000 si 27.000 kcal/h, ce produc apa calda menajera in regim instantaneu sau prin intermediul unor boilere de acumulare din inox, incorporate sau separate (pe pardoseala), la care se adauga modelul de 50 kW ce va fi prezentat intr-un numar viitor al revistei.
Principalele modele ce compun aceasta gama sunt:
VICTRIX 20 si VICTRIX 27 cu producere instantanee a apei calde prin intermediul unor schimbatoare de caldura cu placi din inox.
Debitele de apa calda menajera disponibile la ?T = 30°C sunt de 11,2 respectiv 15,2 l/min.
Versiunea VICTRIX 27 este echipata in plus si cu un dispozitiv special denumit „Aqua Celeris“, ce garanteaza rapiditate maxima la livrarea de apa calda menajera, reducand totodata consumul de apa si combustibil. Riscul formarii de depuneri de calcar este complet eliminat datorita instalarii dispozitivului pe circuitul primar si a utilizarii unei rezistente PTC (cu putere modulanta) pentru mentinerea temperaturii.
VICTRIX 20 PLUS si VICTRIX 27 PLUS sunt centrale numai pentru incalzire, racordate la boilere de acumulare instalate pe pardoseala. Fiecare din modele poate fi racordat la oricare din cele 4 tipuri de boilere produse de Immergas, cu capacitati de 80, 105, 120 si 200 litri.
Boilerele sunt echipate cu serpentine din inox (2 bucati la 120 si 200 litri), vas de expansiune si supapa de siguranta pentru circuitul sanitar, sonda de temperatura si termometru. Immergas furnizeaza optional si un kit de racordare a serpentinei inferioare la panouri solare precum si kituri de racordare mascate.
VICTRIX ZEUS 20 si VICTRIX ZEUS 27 sunt echipate cu boilere de acumulare incorporate din otel inox, cu o capacitate de 54 litri.
Ambele modele sunt dotate cu un dispozitiv denumit „Gaudium Magnum“ care permite furnizarea unor debite de A.C.M. mai mari cu 60% fata de cele produse in regim instantaneu de serpentina boilerului. Dispozitivul se activeaza cu ajutorul unui selector de pe panoul de comanda si intra in functiune numai cand temperatura apei din boiler este de peste 50°C. Decuplarea sa se realizeaza automat, atunci cand temperatura apei scade sub 41°C.
HERCULES 20 si 27 CONDENSING sunt centrale de pardoseala dotate cu boilere de acumulare incorporate din otel inox cu capacitate de 120 litri. Centralele sunt echipate de serie cu un colector de amestec ce are rolul de a optimiza caracteristica pompei pentru instalatia de incalzire. Centralele sunt dotate de serie cu cel putin 2 pompe: una de recirculare prin colector sau prin serpentinele boilerului si alta pentru instalatia de incalzire. Optional in centrale pot fi instalate o serie de kituri cum ar fi: kit pentru instalatii cu 2 sau 3 zone de temperatura inalta, kit pentru instalatii de joasa temperatura, kit de recirculare A.C.M., kit de racordare a serpentinei inferioare a boilerului la panouri solare.
Modelul de 27.000 kcal/h poate fi livrat si intr-o versiune deja echipata pentru gestionarea de instalatii mixte, de inalta si joasa temperatura: HERCULES CONDENSING 27 ABT.
Modelele echipate cu boilere de acumulare sunt solutii ideale pentru sistemele ce trebuie sa satisfaca mai multi utilizatori simultan, datorita debitelor specifice ridicate: Productia de apa calda menajera la modelele cu boiler de acumulare din otel inox

Pentru mai multe detalii despre aceste modele sau orice alt produs Immergas nu ezitati sa ne contactati:
IMMERGAS ROMANIA SRL
B-dul Unirii nr. 80, Bloc J1, Sect. 3, Bucuresti
Telefoane: 021 - 326.81.78 / 326.81.79
Fax: 021 - 326.81.80

© Copyright 2006 - Editura Minos