Sylber Quadra 28 -
solutia pentru apartamentele cu 2 bai

Sylber - produs de varf al grupului Riello
Brandul Sylber este produs de catre grupul Riello - unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de incalzire din Italia si cel mai mare producator de arzatoare din lume. Sub umbrela acestui brand grupul Riello produce centrale de apartament pe gaz pe care le importa in Romania, in calitate de unic importator, compania Meda S.A..
Brandul Sylber are un istoric de 3 ani in Romania si este reprezentat la ora actuala de gama de centrale de apartament Quadra si boilerele instant UNYC.
Gama Quadra a fost lansata in anul 2003 si incorporeaza ultimele tehnologii de incalzire pe gaz perfectionate in laboratoarele de cercetare Riello:
• Grad de protectie electrica IPX5D - conform specificatiilor tehnice, centrala se poate instala in mediu cu aburi, toate sistemele electrice fiind ermetic izolate de exterior;
• Sistem de autoreglare - la selectarea acestei functii centrala creeaza confortul optim in apartament, autoreglandu-si functionarea;
• Schimbator de caldura cu sistem Idrospeed® - sistem constructiv special al schimbatorului de caldura care diminueaza considerabil depunerile de calcar;
• Functia supravietuire - este o garantie suplimentara impotriva depunerilor de calcar. Aceasta functie garanteaza functionarea minimala a centralei chiar in cazul avariilor generate de depunerile masive de calcar;
• Reducerea debitului minim de ACM la 2L/min - rezultatul incorporarii de componente de ultima ora care au ca efect optimizarea parametrilor de functionare;
• Cronotermostat digital - accesoriu cu programare digitala si LCD care insoteste produsul la vanzare si cu ajutorul caruia se poate programa centrala pe saptamani, pe zile, pe intervale orare; rezultatul este posibilitatea reducerii consumului de gaz cu pana la 30% si cresterea ergonomiei in utilizarea sistemului de incalzire;
• Autodiagnoza - garanteaza cea mai rapida servisare;
• Posibilitate conectare sonda externa de temperatura - cu ajutorul unei sonde externe de temperatura se pot optimiza parametrii de functionare a centralei cu efect direct in prima instanta asupra diminuarii consumului de gaz.
Sylber Quadra 28 - centrala pentru 2 bai
Centrala de apartament Sylber Quadra 28 a fost conceputa special pentru a solutiona principalul impediment creat de centralele uzuale - debit insuficient de apa calda menajera in cazul consumului sporit generat de apartamentele prevazute cu 2 bai. Acest impediment se manifesta prin asa-zisele „dusuri scotiene“: in momentul deschiderii unui alt consumator de ACM (ex. robinetul din bucatarie) in timpul functionarii dusului, temperatura ACM furnizata fluctueaza considerabil, senzatia de disconfort creata ducand cu gandul catre un dus scotian.
Sylber Quadra 28 elimina total acest fenomen functionand in continuare in aceiasi parametri selectionati pentru ACM, temperatura apei calde ramanand constanta.
Mai mult - pretul de retail al centralei Sylber Quadra 28 este la acelasi nivel cu cel al unei centrale uzuale: 529 EUR fara TVA. Cu alte cuvinte, consumatorii au posibilitatea de a beneficia de functionalitatea suplimentara a acestei centrale fara a plati nimic in plus.
Date tehnice:
Caracteristicile tehnice, prezentate in tabel, confirma faptul ca Sylber Quadra 28 reprezinta produsul care a fost in imaginatia proiectantilor.
Asadar, recomandam - cu mare caldura - aceasta solutie de incalzire pentru toti consumatorii pentru care confortul caminului lor reprezinta o prioritate si nu doresc sa faca nici o concesie privind asteptarile lor.

Pentru alte informatii puteti contacta departamentul de marketing al companiei Meda S.A.:

410017 Oradea
Str. Roman Ciorogariu 24
Tel.: 0259 - 412255
Fax: 0259 - 436577
Email: marketing@medanet.ro

© Copyright 2006 - Editura Minos